Volkswagen Caddy leasen ideaal voor de drukke ondernemer

16 juli 2019 om 13:45

Met Volkswagen Caddy leasen kun je als ondernemer zonder zorgen van vergadering naar vergadering. Ook ben je als ondernemer soms meerdere keren op de snelweg te vinden om klanten te kunnen zien op verschillende locaties. De perfecte oplossing voor een ondernemer die veel onderweg is, is het online leasen van een Volkswagen Caddy. Online een auto leasen brengt jou als ondernemer veel financieel voordeel wat je onderneming ten goede zal komen. Vooraf weet je precies hoeveel en waar je voor betaalt. 


Met Volkswagen Caddy leasen comfortabel investeren
Door een Volkswagen Caddy te leasen kan je op een comfortabele manier investeren in jouw eigen bedrijf. De maandelijkse kosten die voor onder andere de wegenbelasting, de verzekering en de reparaties indien nodig, maken deel uit van het huurbedrag voor de auto. Hierdoor heb je geen extra kosten die je wel zult hebben wanneer je een auto aanschaft.
Bij online leasen van een Volkswagen Caddy leaset heb je niet te maken met hoge overheadkosten, die je wel hebt wanneer je langsgaat bij een dealer. De prijs voor het online leasen van de Volkswagen Caddy is daardoor voordeliger en komt je onderneming ten goede.  

Nooit ergens stranden met de Volkswagen Caddy
Wanneer je als ondernemer onderweg bent naar het buitenland en je uren in de auto moet rijden, zou het kunnen voorkomen dat er iets gebeurt met de auto. Je kunt in dat geval direct rekenen op 24-uurs hulpverlening die wordt geregeld door de leasemaatschappij. Dit geeft jou aanzienlijk minder zorgen en de energie die je daaraan overhoudt, kun je gebruiken voor je afspraken en vergaderingen. Het leasen van de Volkswagen Caddy is een aantrekkelijke optie voor de ondernemer die vele dagen in de week onderweg is. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Autoleaseneenmanszaak?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte