Met Volkswagen Caddy leasen comfortabel vooruit

06 september 2019 om 14:10

Met Volkswagen Caddy leasen kun je efficiënt van vergadering naar vergadering reizen zonder stress over kosten voor onderhoud of reparaties. Het zakelijk leasen van de Volkswagen Caddy is gemakkelijk, voordelig en aangenaam. Een Volkswagen Caddy kun je gemakkelijk en snel online leasen. De overheadkosten lager wanneer je kiest voor online leasen. Ook is het mogelijk alle modellen te bekijken op de website en middels een offerte weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Volkswagen Caddy leasen zorgt voor meer gemak
Gemak tijdens het reizen is voor de huidige ondernemer bijna een must. Ondernemers zijn vaak onderweg en brengen soms uren door in de auto. Het is dan uitermate prettig als je geen stress of zorgen hoeft te hebben over de functionaliteit van de auto. Mocht er onderweg iets gebeuren met de auto, kan zal de leasemaatschappij het onderhoud regelen. Bij de leasemaatschappij kun je rekenen op goede en snelle service. De kosten voor dit onderhoud zijn inbegrepen in de vaste huur die je maandelijks voor de auto betaalt. Tegelijkertijd gemak ervaren en kosten besparen was nog niet eerder zo simpel.

Reparaties, belasting en verzekering inclusief
Daarnaast zijn de wegenbelasting, de rente en afschrijving, grotere reparaties en bijvoorbeeld zomerbanden inbegrepen in de maandelijke huurprijs. Ook kun je gebruik maken van 24-uurs hulpverlening in binnen-en buitenland. Ook in het buitenland ben je zonder zorgen onderweg.

Een Volkswagen Caddy leasen voordelig voor jou of niet
Is een Volkswagen Caddy leasen voor jouw onderneming de meest voordelige keuze? Om dit te controleren, kun je, bijvoorbeeld samen met je accountant of belastingadviseur eerst vaststellen hoeveel kilometers je ongeveer per jaar zult rijden. Het kan ook handig zijn de prijs van een nieuwe auto te bekijken. Wanneer je weinig kilometers zult rijden met een duurdere auto, dan is een Volkswagen Caddy leasen een keuze die bij jou past.  

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Autoleaseneenmanszaak?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte