Een Volkswagen Caddy zakelijk

03 april 2019 om 16:34

Praktisch gemak is misschien wel de meest belangrijke voorwaarde waaraan een zakelijke auto moet voldoen. Hij is immers eerder een middel om je werkzaamheden mee uit te kunnen voren dan een optie voor vervoer. Je kunt er wel mee van plek a naar plek b, maar Volkswagen Caddy lease is toch vooral aantrekkelijk omdat je er een soort rijdende werkplaats mee binnen je onderneming haalt. Bovendien is leasen een goede manier om de kosten voor je wagenpark als ondernemer goed in de hand te houden. Je weet immers iedere maand wat je kunt verwachten met betrekking tot je voertuigen.

Een auto kiezen
Het kiezen van de auto doe je aan de hand van de wensen die jij als ondernemer hebt. Bedenk je bijvoorbeeld hoeveel laadruimte je nodig hebt. Neem ook niet meer dan nodig, je betaalt dan alleen maar voor ruimte die je verder toch niet gebruikt. Een combomodel, zoals de Caddy is, biedt vaak voldoende laadruimte voor veel soorten klussen. Dit is veel aantrekkelijker dan een grote bestelbus waarvan je meer dan de helft niet gebruikt. Een leasemaatschappij kan hier bovendien een adviserende rol in spelen. Door het bestaan van voorraad auto lease kan de Caddy vaak direct geleverd worden.

Voordelen van leasen op de zaak
Leasen brengt veel voordelen met zich mee. Zoals bijvoorbeeld de eerder genoemde grip op de kosten. Dit is een belangrijk voordeel voor veel ondernemers. Wanneer je een Volkswagen zou moeten kopen, dan is dit immers een flinke investering. Aan het eind kom je dan bovendien met een afgeschreven auto te zitten waar zakelijk geen waarde meer uit te halen is. Met een leaseauto is dit natuurlijk anders. Je leaset het voertuig dan voor een bepaalde tijd en na die periode ga je een nieuwe lease aan, bijvoorbeeld voor een nieuw model. Dit wordt al vele jaren gedaan.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Autoleaseneenmanszaak?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte